Ekspert på miljøvennlige poser

Tykte poser– fra 50 stk.
Ingen skjulte kostnader Prisene som er oppgitt på nettstedet er endelige – ingen ekstra omkostninger vil bli lagt til når du foretar bestillingen din 7 grunner til å handle hos Dispak

7 grunner til å handle hos Dispak

 

  • Trygt

 

Du betaler ingenting før du mottar varene.

Alle kunder har 14 dagers betalingsfrist på sine bestillinger, og denne fristen kan forlenges om nødvendig. På denne måten kan du alltid forsikre deg om at produktene lever opp til dine forventinger før du betaler for dem.

 

  • Personlig kundekontakt

 

Du kan kontakte oss på telefonnummeret (+47) 215 432 38 eller på e-postadressen .
Vi besvarer e-poster innen få timer på virkedager.

 

  • Trykkforberedelser uten ekstra kostand

 

For å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg, står vi for alt forarbeidet. Så snart du har funnet en pose du ønsker å bestille, sender du grafikken du ønsker trykket til oss, så gjør vi alt arbeidet som trengs for å sende posene til trykking.

  •  Godkjenn designet før du bestiller

 

Når vi har mottatt dine blder, kan vi gi deg en forhåndsvisning av ordren din, slik at du kan forsikre deg om at du er fornøyd med resultatet før posen produseres.

 

  • Gratis frakt

 

Ordren din leveres med ett av Europas største budfirma, DPD, og du kan se hvor den er med din egen sporingskode. Leveranse til din foretrukne adresse er helt gratis.

 

  • Over 18 år i bransjen

 

Dispak har produsert papirposer i over 18 år. Flere internasjonale bedrifter som Nordea, Swebank, SEB, G4S, American Express, Volkswagen, Peugeot, og forhandlere av Lexus har vært kunder hos oss gjennom årenes løp. Likeledes har vi kunder i det offentlige, og over tusen andre bedrifter. I dag har vi mer enn 2500 fornøyde kunder i Norden.

 

  • Ingen skjulte kostnader

 

Prisene som er oppgitt på nettstedet er endelige – ingen ekstra omkostninger vil bli lagt til når du foretar bestillingen din.

JANA
Markedsansvarlig

KATJA
Markedsansvarlig


Vi snakker dessverre ikke norsk, men vi håper at fordelaktige priser, god kundeservice og effektiv levering kan gjøre opp for dette. Vi håper du ikke har noe imot å snakke engelsk når du kontakter oss.
Ring oss: (+47) 215 432 38E-post: Skriv til oss

http://ae.aara.ee/miljovennligeposer/s2/160_51_5_.jpgDISPAK Ltd
Puuvilla 26, 10314 Tallinn, Estland

http://ae.aara.ee/miljovennligeposer/s2/160_51_6_.jpgRing oss: (+472) 154 3238
Telefontider: man-fre 09:00 – 17:00

http://ae.aara.ee/miljovennligeposer/s2/160_51_7_.jpge-post:
www.miljovennligeposer.com

Web
7 grunner til å

7 grunner til å

Trygt Du betaler ingenting før du mottar varene Alle kunder har 14 dagers betalingsfrist på sine bestillinger, og denne fristen kan forlenges om nødvendig

7 grunner til å handle hos Dispak

Successful company        www.miljovennligeposer.com © 2015 Dispak
Ring oss: (+47) 215 43 238,  
Ditt navn:*
E-post:*
Din melding:*